Aktivitetsansökan

Här är tanken att du via formuläret nedan kan lämna in en ansökan om önskad aktivitet som antingen du eller någon du vet är intresserad att anordna.
Syftet är att vi vill få fler som engagerar sig i båtklubben ung som äldre.

I rutan nedan hittar du också lite tips/förslag på aktivitet att fixa men du får självklart komma på eget också.

– Båtcruising (framlagt)
– Båtens dag
– Familjedag
– Surströmmingsfest

<< TIPS >>

– Kryssning.
– Stockholm / Vasamuseet.
– Resa till någon annan båtklubb.
– Båtmässan.

O.B.S.
Krävs det en utbildare eller resa gällande din förfrågan är det inte säkert alla gånger att det är genomförbart med tanke på den eventuella prisförfrågan (hur mycket denne utbildare kostar/materialkostnader/utbildningslängd m.m.) Men absolut att vi kan kolla upp det du söker för de.
O.B.S.

INLÄMNADE AKTIVITETSFÖRSLAG HITTAR DU HÄR:
Båtcruising

Lämna ditt förslag nedan så kan vi därefter undersöka om/när möjligheten för ditt evenemang går.

Även du som ikke medlem är hjärtligt välkommen att lämna in ditt aktivitetsförslag till oss 🙂

Comments are closed.